Ook Jan Willem is 22 jaar geworden!

IMG-20150206-WA0065

Oh wat zijn we heden blij! Onze J to the W from the Mountain is namelijk 22 jaar oud geworden vandaag! Waar Jan Willem als 17 jarig jochie van de boederie kwam binnenlopen bij ATV is hij uitgegroeid tot een heuse bal voor wie zelfs Groningen te klein geworden is.

 

Waar hij eerst niet eens wist van het bestaan van andere namen voor bijvoorbeeld “de blauwvingers” en geen weet had van het feit dat je ook nog op andere plekken dan een keet bier kan drinken is hij nu hard bezig met de integratie van de multiculturele wijk Osdorp in de hoofdstad van ons land. Als schoolvoorbeeld van de perfecte Nederlander loopt Jan Willem altijd tiptop gekleed over de klinkers in deze voormalige vogelaarbuurt terwijl de meisjes van Hamas hem vol adoratie aanstaren.

 

22 jaar Jan Willem, er is in die tijd veel bereikt. Zoals Deperron ooit eens zei: “Na hard werken is het goed bubbelen.” Vandaar dat wij ter ere van jouw verjaardag het onderstaande liedje nog eens opzetten. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en Deperrons zegen voor het komende jaar!

Laat een reactie achter