Erik alweer 22 jaar!

Het houdt niet op niet vanzelf! De spreekwoordelijk kogel is door de kerk! 3 op een rij! Illuminati bitch! De redactie van Marcato Savante draait erik-jarigoveruren en terecht ook want vaste bezoekers kan en mag je niet teleurstellen! Ons Erik sluit januari af als mede vikinger van Theun en Thijs als jarige in deze koude tijd! Iedereen houd van sneeuw en ijs! In 1993 lag er 15 centimeter sneeuw in Enschede waar onze blonde Twente fan vandaan komt! Waar momenteel het 4 °graden is met een luchtvochtigheid van 100% is het natuurlijk veel mooier in het hoge Noorden.

Erik is 22 jaar geworden en komt zoals ze dat zeggen uit een goed bouwjaar. Het jaar waarin 4 non blondes met hun nummer WHAT’S UP? op nummer 1 paradeerde, Het jaar waarin de officiële oprichting van de Europese Unie was en het jaar dat Erik aka ‘Tinnie Spinnie Wijnnie Whiskey’ werd geboren.

Ja wat deze jongen maak je wakker voor een glas bier maar liever voor een goed glas Whiskey of een pinot noir drankje uit de Bourgogne. Und ja een stofje in rode wijn werkt echt levensverlengend, en dat weet Erik. Want hoe meer wijn hij drinkt hoe langer hij kan genieten van Marcato Savante! S.O naar jouw me boy Spinnie! Doe mij een toppertje en een breezer ananas (pineapple! HAHA) en doe er ook een dubbele whiskey bij!

Namens heren dispuut Marcato Savante gefeliciteerd Erik! Het ga je goed in 2015, succes met alles waar je mee bezig bent! Dikke kus aan de vrouw en spater unsere freund! Wie jarig is die krijgt een cadeautje! Hierbij alvast een paar!

Tinnie Spinnie Wijnnie Whiskey van onze vriend Gunther!

 

Martin kom er ook maar in!

Cheers Tinnie!

Laat een reactie achter